Sur une musique de rococo
Cette petite Pamela Popo
A mis au point un de ses numéros
Un strip-tease à vous faire froid dans le dos

Serge Gainsbourg

MENU

Comté cheese 24 m.o.
Peach chutney
12 €
Bellota Assortment
Ham and Dried Sausage
16 €
Snails
gratinés à la provençale
13 €
Marinated Sardine Fillets
Toast and Pickles
10 €
Houmous, Cumin and Tarragon
9 €
Truffle Tarama
10 €
Burrata
Tomatoes compote, Basil
12 €
Veal tartare with sage
Parmesan and Avruga
14 € / 20 €
Coquillettes
Aged Cheddar, Mac and Cheese style
9 €
Seasonal vegetable salad
Zucchini cream with savory and pine nuts
12 €
Mushrooms raviole
Artichokes
11 € / 17 €
Tuna Tataki
Pistachio and Sicilian Caponata
25 €
Young duck fillet
Jerusalem artichoke mousseline
24 €
“Aberdeen Angus” rib-eye steak for 2 persons
 sauted potatoes and green salad
85 €
Crème brûlée
pistachio
11 €
Chocolate fondant
 Tonka fava and Stacciatella Ice Cream
12 €
Chocolate bomb
Feuillantine, hazelnut ice cream
13 €
Caramel french toast
Fior di latte ice-cream
11 €