Sur une musique de rococo
Cette petite Pamela Popo
A mis au point un de ses numéros
Un strip-tease à vous faire froid dans le dos

Serge Gainsbourg

Starter

Mushrooms ravioli
beurre blanc and artichoke
13 €
Homemade duck foie gras
pears and red fruits chutney
21 €
Snails
gratinés à la provençale
13 €
Shelled crab, chickpea’s mousse
marinated daïkon and sweet lemon
12 €
Scallops carpaccio
black truffle and green pistachios from Iran
17 €

Main course

Seared Scallops
mashed butternut and chestnut cream
29 €
Cod fish
nuts, lime and mashed potatoes
25 €
Crispy braised “Angus” beef
grilled polenta and vegetables
27 €
Gâtinais poultry supreme
rosemary mascarpone and carrot puree
27 €
“Aberdeen Angus” rib-eye steak for 2 persons
 sauted potatoes and green salad
85 €

Desserts

Brioche french toast
salted butter caramel, vanilla ice cream
10 €
Crème brûlée for 2 people
pistachio from Iran
11 €
Chocolate tart
lucky warm, nuts and salted butter caramel
11 €
Chocolate bomb
Feuillantine, coffee ice cream
13 €